Kleinschalige Kinderopvang Het kleine kasteel

Gastouder Kinderopvang Het kleine kasteel Oosterhout

Ik ben Andrea (Okt. '77), getrouwd en moeder van twee jongens (2004 en 2007).
Sinds jaar en dag vind ik omgaan met kinderen geweldig, ze zijn zo puur en eerlijk en ze zien opgroeien en alle fases van de ontwikkeling zien ondergaan is het liefste dat ik doe.
Daarom heb ik vanaf toen ik klein was al geroepen dat ik later "iets met kinderen" wilde doen, ben ik gaan oppassen, heb ik een jaar als au-pair in Engeland gewerkt en ben ik de opleiding Leidster Kindercentra gaan volgen.

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij een Kinderopvangorganisatie waar ik na mijn opleiding meteen aan de slag kon.

Toen ons 2e kindje geboren was, had ik de behoefte om kleinschaliger aan het werk te zijn, echt er voor de kinderen zijn, ook voor mijn eigen kinderen en ben ik begonnen te werken als gastouder. Dit doe ik nu sinds mei 2008 en nog steeds alle dagen met veel plezier!
Tijdens deze periode heb ik ook diverse curcussen en workshops gevolgd, om mijn interesses te verbreden. Zo heb ik een curcus "Kinderpsychologie" afgerond, ondersteun ik de gesproken taal door kindergebaren waarvoor ik een workshop heb gevolgd en wordt er uiteraard jaarlijks Kinder- E.H.B.O. gevolgd.

  

Gezin gastouder kinderopvang Het kleine kasteel Oosterhout    

  • Opleiding Leidster Kindercentra
  • Kinderpsychologie
  • Kinder-E.H.B.O.