Kleinschalige Kinderopvang Het kleine kasteel

Annemiek ~ 01-05-2018

Een hele fijne, kleinschalige opvang waar kinderen zichzelf mogen zijn en gestimuleerd worden in hun ontwikkeling. Andrea is een lieve, rustige en betrouwbare gastouder die heel goed op de kinderen aansluit. Ze is flexibel, goed bereikbaar en bovenal lief en zorgzaam. Onze kinderen hebben het spelen bij Het kleine kasteel altijd met veel plezier gedaan. Er is ruimte voor het ritme en de voorkeuren van ieder kind apart, ook zijn er veel groepsactiviteiten.
Omdat kindjes van alle leeftijden spelen bij Het kleine kasteel, leren kinderen van elkaar, met elkaar samen spelen en rekening houden met elkaar. Dit alles in een rustige omgeving.
Wij gaan Het kleine kasteel daarom ook zeker missen!!


Susan ~ 09-06-2014


Een hele fijne opvang voor kinderen met een hele lieve, betrouwbare maar vooral zeer actieve gastouder. Ons kind ging altijd huppelend naar Het kleine kasteel en kwam altijd met veel enthousiasme en vol verhalen weer thuis.

Er wordt veel gedaan met de kinderen, allerlei leuke activiteiten worden voor en met de kinderen gedaan waarbij kinderen op hun eigen niveau van alles ontdekken en beleven. Kinderen krijgen op hun eigen niveau dingen aangeboden die de ontwikkeling stimuleerd. Daarnaast voelen kinderen en ouders zich meteen helemaal thuis.

Wij vinden het erg jammer dat onze dochter niet langer bij Het kleine kasteel kan blijven. Het kleine kasteel biedt meer dan alleen maar opvang voor je kinderen, veel meer.Rosalie ~ 11-01-2013:

Hele fijne flexibele opvang.
De jongens gingen er heel graag naartoe.Claudia ~ 25-12-2011:

Ook wij hebben vanaf het eerste uur van de opvang genoten.
Onze dochters zijn bij Andrea altijd erg goed ontvangen en ook met veel plezier gegaan.
Wij als ouders hebben onze meiden met veel vertrouwen bij Andrea achtergelaten.
Ook voor de oudste die alleen in de vakanties kwam was er altijd genoeg te doen en werd er altijd rekening gehouden met hun behoefte.
Er was altijd duidelijkheid qua afspraken en vrije dagen.Flexibiteit geboden.
Met pijn in ons hart hebben wij afscheid genomen van een bijzondere tijd die we met Andrea gedeeld hebben!!!Peggy ~ 16-2-2011:

Onze kids zijn kind aan huis vanaf het eerste uur dat Andrea gastouder is. We zijn al die tijd erg tevreden geweest..goed overleg en tijdig worden vrije dagen aangegeven.
Nog een groot pluspunt..onze oudste zoon heeft een voedselallergie waar hij indien nodig een epipen voor moet gebruiken. Wij vertrouwen Andrea hier volledig in en dat geeft toch wel een heel prettig gevoel als je je kind moet achterlaten.
Al met al..wij zijn meer dan tevreden!Miranda ~ 11-2-2011:

Vanaf november 2008 zitten mijn 2 kinderen bij Andrea. Wat ons aanspreekt in Andrea als gastouder is dat ze een veelzijdig is.
Ze onderneemt veel met de kinderen; knutselen, veel buiten spelen, samen spelletjes doen. Daarbij let ze ook goed op het gedrag van de kinderen. Als haar iets opvalt bespreekt ze het, of geeft ze tips. Dit vonden wij erg prettig, het kan zijn dat niet iedereen dit op prijs stelt. Daarbij is ze flexibel en is het bij haar in huis altijd erg opgeruimd. Wij zijn enorm tevreden over haar en het gastouderbureau (Solo Bambini) waarbij ze is aangesloten.