Kleinschalige Kinderopvang Het kleine kasteel

Opvangvormen

Bij Het kleine kasteel zijn er verschillende mogelijkheden voor de opvang van je kind. We kijken samen welke opvangvorm het beste bij jullie opvangvraag past:

* De opvangvorm “VAST” is voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar die op vaste dagen opvang nodig hebben. Deze dagen worden vast gereserveerd voor het kind. Deze opvangvorm heeft een minimale afname van 1 dag van 8 aaneengesloten uren per week of 2 dagen van 5 aaneengesloten uren per week. Elke extra afgenomen dag gaat uit van een minimum van 5 aaneengesloten uren.

Deze opvangvorm is ook mogelijk als 40-weken contract, in de schoolvakanties staan de gereserveerde dagen dan niet gereserveerd.

* De opvangvorm “FLEX” is voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar die niet op vaste dagen opvang nodig hebben. Deze opvangvorm gaat uit van een minimale afname van 8 uren per week en minimaal 5 aaneengesloten uren per extra dag.

* Alle opvangvormen zijn gebaseerd op een gemiddeld aantal uren dat er in de maand wordt afgenomen, gebaseerd op de beschikbare dagen van de gastouder. Zodoende wordt er elke maand hetzelfde tarief gefactureerd, exclusief eventuele extra afgenomen uren.

* Alle opvangvormen zijn inclusief vers fruit, lunch, verantwoorde tussendoortjes, luiers, billendoekjes, uitdagend speelgoed geschikt voor de leeftijd van het kind en opvang door een gediplomeerde gastouder die regelmatig extra cursussen volgt.

* Bij alle opvangvormen kunnen er extra uren afgenomen worden, indien hiervoor ruimte is in de bezetting. Deze extra uren worden op de eerstvolgende factuur verrekend.Kosten

OPVANGVORM

TARIEF 2021 PER UUR

VAST

€5,80

FLEX / 40-WEKEN

€6,-KINDEROPVANGTOESLAG

Aangezien Het kleine kasteel samen werkt met een gastouderbureau en ingeschreven staat bij het LRKP, heb je recht op Kinderopvangtoeslag.

Op deze site kun je een proefberekening maken, zodat je precies weet hoeveel je kwijt bent aan de opvang.

Gastouderbureau Solo Bambini

Gastouderbureau Via Viela