Kleinschalige Kinderopvang Het kleine kasteel

Opvangvormen

Bij Het kleine kasteel zijn er verschillende mogelijkheden voor de opvang van je kind. We hebben 3 verschillende opvangvormen, waarvan “VAST” en “FLEX” voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar en “VAK” voor kinderen in de basisschoolleeftijd:


* Alle 3 de opvangvormen zijn gebaseerd op een gemiddeld aantal uren dat er in de maand wordt afgenomen, gebaseerd op de beschikbare dagen van de gastouder. Zodoende wordt er elke maand hetzelfde tarief gefactureerd, exclusief eventuele extra afgenomen uren. Bij "VAK" kan er ook gekozen worden voor betaling per afgenomen keer.

* Alle opvangvormen zijn inclusief vers fruit, lunch, verantwoorde tussendoortjes, luiers, billendoekjes, uitdagend speelgoed geschikt voor de leeftijd van het kind en opvang door een gediplomeerde gastouder die regelmatig extra cursussen volgt.

* Bij alle opvangvormen kunnen er extra uren afgenomen worden, indien hiervoor ruimte is in de bezetting. Deze extra uren worden op de eerstvolgende factuur verrekend.

* De opvangvorm “VAST” is voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar die vaste dagen nodig hebben. Deze dagen worden vast gereserveerd voor het kind. Deze opvangvorm is ook mogelijk als 40-weken contract, in de schoolvakanties staan de gereserveerde dagen dan niet gereserveerd.

* De opvangvorm “FLEX” is voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar die geen vaste dagen nodig hebben.

* De opvangvorm “VAK” is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot circa 9 jaar, die een broertje of zusje bij Het kleine kasteel hebben zitten of zelf gebruik hebben gemaakt van de opvang. Zij kunnen tijdens de beschikbare vakanties gezellig mee komen spelen. Eventuele studiedagen zijn op aanvraag ook mogelijk.Kosten

OPVANGVORM

TARIEF 2018/2019 PER UUR

VAST

€5,45

FLEX

€5,95

VAK

€6,45

KINDEROPVANGTOESLAG

Aangezien Het kleine kasteel samen werkt met een gastouderbureau en ingeschreven staat bij het LRKP, heb je recht op Kinderopvangtoeslag.

Op deze site kun je een proefberekening maken, zodat je precies weet hoeveel je kwijt bent aan de opvang.

Gastouderbureau Solo Bambini